Wat is Handboogtag?

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en behendigheid? Handboogtag is een leuke variatie op het aloude trefbal / paintball. Doordat het geen verf achterlaat is het spel bijna overal te spelen. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Dit wordt voorkomen door maskers en speciaal gemaakte handbogen en “safe arrows”. Ook zullen er obstakels worden neergezet om het spel nog mooier te maken. Voor zowel jong als oud is dit een fantastische spel om te spelen en is een hoge hartslag van de spanning gegarandeerd. De gedachten van een strijd uit de oertijd met een modern tintje wordt hierbij gewaarborgd.

Hoe werkt Handboogtag?

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spel 9 tegen 9 gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in toernooi vorm worden gespeeld. Het doel van het spel is om 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Daarnaast kun je ook de tegenstanders uit het spel schieten. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding wat eventueel vies mag worden of kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen. Bij deze activiteit heeft u ook de mogelijkheid om overalls bij te boeken die u over uw kleding kunt dragen.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op zowel gras of een andere harde ondergrond te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 30 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 16 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 29,99 p.p.
incl. BTW t/m 16 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Stijn Luchtenberg

  In 1 woord: FAN-TAS-TISCH!!!!!
  Stijn Luchtenberg
 • Jeffrey Hagen

  Super vette activiteit. Ik had het nog nooit eerder gespeeld.
  Jeffrey Hagen
 • Teun Schooten

  Fantastisch spel dat handboogtag en uiteraard gewonnen. TEAM ROOD THE BEST
  Teun Schooten