Wat is Survivalbaan

Wie is de echte doorzetter? Bij de survivalbaan is voor iedere doelgroep een passende baansamenstelling gemaakt. Voor zowel jong als oud is hierdoor een uitdagend parcours te beklimmen. Mensen kunnen doorgaans meer dan ze denken of durven. Dus jij ook! De ene zal het voornamelijk doen op kracht en de ander op techniek. De strijd barst ongetwijfeld los aangezien iedere seconde kan tellen. Wie gaat er het snelste over de baan en mag zich de winnaar roepen?

Hoe werkt Survivalbaan?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams of er wordt per individu gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij een survivalrun baan is het de bedoeling dat er meerdere hindernissen genomen moeten worden in de snelste tijd. De hindernissen variëren van touwbruggen, zeephellingen tot obstakels waar je overheen moet klimmen of onderdoor moet gaan. De lengte van de parcoursen zijn wisselend afhankelijk van de doelgroep. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportieve kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op gras of een ander type harde ondergrond te spelen. Het speelveld afhankelijk van het type baan dient minimaal een oppervlakte te hebben van 50 x 15 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Event Shelter
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

Alle leeftijden

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 16 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Marjon Kuizen

  Heerlijk en uitdagend rennen en vliegen over de baan
  Marjon Kuizen
 • Vera Blom

  Ik ben kapot. Was erg vermoeiend
  Vera Blom