Wat is Blob jump

Blob jump, durf jij het aan? Een brug, water, een groot kussen en een aantal vrienden zijn de ingrediënten voor een spectaculaire dag. Vanaf maximaal 5 meter hoogte spring je met één of twee personen op het kussen, waarna de persoon op het uiteinde van het kussen meters de lucht in geschoten wordt om te eindigen met een frisse duik. Blob jump, een ervaring die je niet wil missen!

Hoe werkt Blob jump?

De hoogte van de brug tot aan het water bedraagt maximaal 5 meter in verband met veiligheid. Bij een kleine groep wordt er gebruik gemaakt van een medium kussen waarbij je met één persoon van de brug af springt. Bij een grote groep wordt er gebruik gemaakt van een groot kussen waarbij je met twee personen tegelijk van de brug springt. Wanneer er met twee personen gesprongen wordt, zal de hoogte van de persoon die gelanceerd wordt beduidend hoger zijn. Bij Blob jump wordt voor de veiligheid gebruik gemaakt van reddingsvesten en helmen. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Zwemkleding + (handdoek)

Locatie

De activiteit is buiten te spelen bij een meer, plas of kanaal met een brug van maximaal 5 meter hoog en het water minimaal 3 meter diep afhankelijk van de hoogte van de brug.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

  • Event Shelter
  • Biertafel + banken
  • Music box
  • Een prijs voor de winnaar(s)
  • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 20 personen

Minimale leeftijd

vanaf 18 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 20 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.