Wat is Fistball

Wie kan het beste volleyballen met 1 hand? Fistball is een eeuwenoud spel afkomstig uit Duitsland wat in de vergetelheid is geraakt. Echter is het in bepaalde landen weer volledig in opkomst. Het spel heeft veel weg van volleybal alleen speel je met je vuist en mag de bal wel de grond raken. Veel mensen kennen het spel niet waardoor het extra leuk is om te spelen aangezien een ieder bij de basis van het spel begint en het niveau daardoor vaak gelijk is. Zoals de ervaringen laten blijken haalt dit spel de competitie drang bij een ieder naar boven.

Hoe werkt Fistball?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd wat veelal lijkt op volleybal. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding en sportschoenen.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op gras te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 50 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Event Shelter
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Danny Strijveen

  Lastig spel maar naar een aantal ronden super om te spelen
  Danny Strijveen
 • Jelmer Hagen

  Een nieuw en moeilijk spel, maar wel leuk.
  Jelmer Hagen