Wat is Kinder bubbelvoetbal

Voetballen in rugbystyle! Bubbelvoetbal is een hylarische activiteit welke nu ook beschikbaar is voor de jeugd! Je bent als speler omhult door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij kinder bubbelvoetbal voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

Hoe werkt Kinder bubbelvoetbal?

Bij Kinderbubbelvoetbal worden de standaard voetbalregels gehandeert met een aantal uitzonderingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt het spel 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in toernooi vorm worden gespeeld. Kinderbubbelvoetbal wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op zowel gras en zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 15 x 25 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Event Shelter
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

vanaf 7 jaar

Tarieven

€ 27,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Iris Keijzer

  Ballen moesten wel erg vaak opgepompt worden. Verder vond Jeffrey het wel heel leuk.
  Iris Keijzer
 • Cas Hooghoudt

  Mijn zoon vond het super! De begeleiding was top!
  Cas Hooghoudt