Wat is Lasergamen?

Hoe trefzeker ben jij? Lasergamen is een fantastische activiteit, waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd, weer volledig naar boven komt. Er wordt precies bij gehouden hoe vaak je iemand raakt en hoe vaak je geraakt wordt. Spanning en behendigheid zijn van uitermate belang maar je zal er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.

Hoe werkt Lasergamen?

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spel 7 tegen 7 gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Door middel van sensoren op de pet en lasergun kun je geraakt worden. Door een display op de lasergun kun je onder andere informatie aflezen over het aantal geraakte mensen en wie je geraakt hebt. Er zijn verschillende spelvormen om te spelen zoals “sudden death” of “capture the flag”. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding (donker of gecamoufleerd) wat eventueel vies mag worden of kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen. Bij deze activiteit heeft u ook de mogelijkheid om overalls bij te boeken die u over uw kleding kunt dragen.

Locatie

De activiteit is binnen in een kantoorpand en buiten in het bos of een andere buiten locatie op ieder type ondergrond met mogelijke schuilplekken te spelen.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Camouflagenetten
 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 16 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 39,99 p.p.
incl. BTW t/m 16 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Edwin Kruger

  Goed geregeld bres. Complimenten van het team
  Edwin Kruger
 • Annet Jansen

  Het spel in een bos spelen is echt kicken. Wil dit zeker nog een keer spelen.
  Annet Jansen
 • Thijs Vrielink

  Ondanks de kou een super leuke middag gehad
  Thijs Vrielink