Familiefeest

Bezig met het organiseren van een familiefeest of familiedag? Zoek niet verder, want BRES activiteiten heeft speciaal voor u hieronder bijpassende activiteiten geselecteerd die te spelen zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze activiteiten komen wij persoonlijk op uw eigen locatie uitvoeren! Geen eigen locatie? Geen probleem! Dan komt u toch gewoon naar één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Flevoland.

City Games

Wie is de spelletjes magnaat van de groep? City games is een fantastisch spel om te spelen ook al houd je niet van bord of computer spelen. Hierbij is strategie en samenwerking een must om het spel te kunnen winnen. Met de verschillende soorten spelen speel je in real life het spel buiten op straat. Dit spel is geschikt voor jong en oud. Voor diverse leeftijden zijn er verschillende spelen beschikbaar.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Bubbelvoetbal

Voetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als de niet voetballer. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.
€ 27,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Kinder bubbelvoetbal

Voetballen in rugbystyle! Bubbelvoetbal is een hylarische activiteit welke nu ook beschikbaar is voor de jeugd! Je bent als speler omhult door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij kinder bubbelvoetbal voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.
€ 27,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Handboogtag

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en behendigheid? Handboogtag is een leuke variatie op het aloude trefbal / paintball. Doordat het geen verf achterlaat is het spel bijna overal te spelen. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Dit wordt voorkomen door maskers en speciaal gemaakte handbogen en “safe arrows”. Ook zullen er obstakels worden neergezet om het spel nog mooier te maken. Voor zowel jong als oud is dit een fantastische spel om te spelen en is een hoge hartslag van de spanning gegarandeerd. De gedachten van een strijd uit de oertijd met een modern tintje wordt hierbij gewaarborgd.
€ 29,99 p.p.
incl. BTW | bij 16 personen
 

Ik hou van Holland

Wie heeft de beste samengestelde groep bestaande uit kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis en behendigheid in je groepssamenstelling van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende ronden die gekoppeld zijn aan verschillende opdrachten is er een hoop diversiteit en kun je elk team lid met zijn of haar specifieke kwaliteiten nodig hebben. Echter gaat het bij het spel om het plezier, maar wanneer de laatste ronden naderen is de spanning vaak om te snijden.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Jongens tegen de meisjes

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Chantal Jansen. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Survivalbaan

Wie is de echte doorzetter? Bij de survivalbaan is voor iedere doelgroep een passende baansamenstelling gemaakt. Voor zowel jong als oud is hierdoor een uitdagend parcours te beklimmen. Mensen kunnen doorgaans meer dan ze denken of durven. Dus jij ook! De ene zal het voornamelijk doen op kracht en de ander op techniek. De strijd barst ongetwijfeld los aangezien iedere seconde kan tellen. Wie gaat er het snelste over de baan en mag zich de winnaar roepen?
€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 16 personen
 

Zeskamp

Wie is een mannetje van alles? Zeskamp is een activiteit waarbij voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van spelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis waarbij teamwork bij de meeste onderdelen de sleutel tot succes is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen