Teamfeest

Bezig met het organiseren van een teamfeest, groepsuitje, vriendenuitje of vriendinnenuitje? Zoek niet verder, want BRES activiteiten heeft speciaal voor u hieronder bijpassende activiteiten geselecteerd die te spelen zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze activiteiten komen wij persoonlijk op uw eigen locatie uitvoeren! Geen eigen locatie? Geen probleem! Dan komt u toch gewoon naar één van onze horecagelegenheden in in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Noord-Holland.

Ik hou van Holland

Ik hou van Holland

Wie heeft de best samengestelde groep qua kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende leuke onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij Ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning om te snijden.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW
 
Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de meisjes

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

Pubquiz

Pubquiz

Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? Onze pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden! Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging. Door te overleggen met je teamleden kun je misschien wel de winst binnenslepen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven en hoogstwaarschijnlijk zie je in één keer een hele andere kant van iemand die je nooit had verwacht.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW
 
Crazy 88

Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel met een teamfeest als met een vrijgezellenfeest te spelen is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Voetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare voetbal bubbel waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit voetbal spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.
€ 27,99 p.p.
incl. BTW
 
Schietarrangement

Schietarrangement

Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

bootcamp

Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger. Deze hebben wij aangepast naar een spelvorm die voor iedereen te spelen is. Bootcamp game is een intensieve activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Tijdens deze activiteit komen we erachter wie er echt fit is!
€ 19,99 p.p.
incl. BTW
 
zeskamp

Zeskamp

Wie is een mannetje van alles? Zeskamp is een activiteit waarbij voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van spelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis waarbij teamwork bij de meeste onderdelen de sleutel tot succes is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

Beachsport

Beachsports

ie zijn de beachboys of beachgirls van de groep? Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand. Met je sportteam, collega’s of vrienden is de activiteit beachsports fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW
 
Balsporten

Traditionele balsporten

Wie zijn de alles kunnende balsporters van het team? Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op (kunst)grasvelden of in een gymzaal afhankelijk van welke sport. Met je sportteam, collega’s of vrienden is de activiteit traditionele balsporten fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

Lasergame

Lasergamen

Hoe trefzeker ben jij? Lasergamen is een fantastische activiteit, waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd, weer volledig naar boven komt. Er wordt precies bij gehouden hoe vaak je iemand raakt en hoe vaak je geraakt wordt. Spanning en behendigheid zijn van uitermate belang maar je zal er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.
€ 39,99 p.p.
incl. BTW
 
Discgolf

Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken. Als een hole is afgelegd, mag je naar de volgende hole totdat alle holes voltooid zijn.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW

Hadboogtag

Handboogtag

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en behendigheid? Handboogtag is een leuke variatie op het aloude trefbal / paintball. Doordat het geen verf achterlaat is het spel bijna overal te spelen. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Dit wordt voorkomen door maskers en speciaal gemaakte handbogen en “safe arrows”. Ook zullen er obstakels worden neergezet om het spel nog mooier te maken. Voor zowel jong als oud is dit een fantastische spel om te spelen en is een hoge hartslag van de spanning gegarandeerd. De gedachten van een strijd uit de oertijd met een modern tintje wordt hierbij gewaarborgd.
€ 29,99 p.p.
incl. BTW