Vrijgezellenfeest

Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag? Zoek niet verder, want BRES activiteiten heeft speciaal voor u hieronder bijpassende activiteiten geselecteerd die te spelen zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze activiteiten komen wij persoonlijk op uw eigen locatie uitvoeren! Geen eigen locatie? Geen probleem! Dan komt u toch gewoon naar één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Flevoland.

Bubbelvoetbal

Voetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als de niet voetballer. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.
€ 27,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Blob jump

Blob jump, durf jij het aan? Een brug, water, een groot kussen en een aantal vrienden zijn de ingrediënten voor een spectaculaire dag. Vanaf maximaal 5 meter hoogte spring je met één of twee personen op het kussen, waarna de persoon op het uiteinde van het kussen meters de lucht in geschoten wordt om te eindigen met een frisse duik. Blob jump, een ervaring die je niet wil missen!
€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 20 personen

Lasergamen

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en is ook nog eens behendig? Lasergamen is een fantastische activiteit waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd weer volledig naar boven komt. Echter kun je met deze activiteit alles eerlijk meten en uiteindelijk zien, wie en hoe vaak je iemand geraakt hebt. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.
€ 39,99 p.p.
incl. BTW | bij 14 personen
 

Ik hou van Holland

Wie heeft de beste samengestelde groep bestaande uit kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis en behendigheid in je groepssamenstelling van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende ronden die gekoppeld zijn aan verschillende opdrachten is er een hoop diversiteit en kun je elk team lid met zijn of haar specifieke kwaliteiten nodig hebben. Echter gaat het bij het spel om het plezier, maar wanneer de laatste ronden naderen is de spanning vaak om te snijden.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Jongens tegen de meisjes

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Chantal Jansen. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode die afkomstig is uit het Amerikaanse leger die wij hebben aangepast in een leuke spelvorm zodat het voor een ieder te spelen is. Het is een fantastische activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Het haantje de voorste in de groep kan zich tijdens deze activiteit volledig uitleven en hopelijk ook bewijzen of eens en voor altijd zwijgen.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen