Ik hou van Holland

Ik hou van Holland

Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden. De spelshow ik hou van Holland is mobiel waardoor we met deze activiteit gewoon bij u op locatie kunnen komen of bij een gelegenheid bij u in de buurt. Het televisieprogramma Ik hou van Holland gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende interactieve onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij het spel ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning vaak om te snijden.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de meisjes

Onze spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud. Door de mobiliteit van de spelshow jongens tegen de meisjes kunnen wij met deze activiteit bij u langskomen op locatie of op een locatie bij u in de buurt. Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de Jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel bestaande uit vragen die gekoppeld zijn aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht en gemeten. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw of jongens en meisjes eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Jongens tegen de Meisjes

Pubquiz

Onze pubquiz is de ideale activiteit voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest en teamfeest bestaande uit kleine en hele grote groepen. Met onze mobiele pubquiz kunnen we met deze activiteit bij u op locatie komen of bij een zaal of kroeg bij u om de hoek. Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? De pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden. Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging door de verschillende onderwerpen die aan bod komen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven of je hoort een zogenoemde oja of ik kan er net niet opkomen, ligt op het puntje van mijn tong!

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

GPS Games

City Games

Het spel City Games is de perfecte activiteit voor teambuilding met een bedrijfsfeest en personeelsfeest maar ook voor een familiedag. Afhankelijk van de variant is city games ook een leuk spel voor een vrijgezellenfeest. De activiteit city game kan met kleine en grote groepen gespeeld worden op elke gewenste locatie zoals een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt! Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij het spel city games heb je de keuze uit verschillende interactieve real life spellen. Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Alles wordt gecommuniceerd via de tablet van opdrachten tot vragen tot de route. Strategie en samenwerking zijn hierbij cruciaal om het spel te kunnen winnen.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

GPS Games

Wie is de saboteur

Het spel wie is de saboteur is een leuke activiteit voor een vriendenuitje, personeelsfeest en familiedag. De activiteit wie is de saboteur kan op elke gewenste locatie in een stad, dorp of park naar keuze gespeeld worden. Wie kan het beste saboteren van de groep? Het programma zoals je deze misschien wel kent van televisie kun je nu zelf spelen! Het spel bestaat uit diverse opdrachten die je als groep zo goed mogelijk moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar er is een saboteur. De saboteur probeert zo onopvallend mogelijk zoveel mogelijk te saboteren zodat de groep zo min mogelijk geld verdiend. Raad jij wie de saboteur is?

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Crazy 88

Crazy 88

Het spel crazy 88 is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendenweekend of uitdagende personeelsfeest en bedrijfsfeest. De activiteit crazy 88 is te spelen op uw eigen locatie of elke andere gewenste locatie zoals een stad, dorp of park bij u in de buurt. Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma Crazy 88 op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker een goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel met een familiefeest als met een vrijgezellenfeest te spelen is.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

De activiteit bubbelvoetbal, bumper voetbal of bubbelbal is een hilarisch spel voor een actief vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamfeest of actief personeelsuitje. Met de activiteit bubbelvoetbal kunnen we bij u langskomen op elke gewenste locatie met een gras- of zand ondergrond. Voetballen in rugby stijl! Bumperbal is een fantastische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de toeschouwer is het één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit voetbal spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bubbelvoetbal

Schietarrangement

De activiteit schietarrangement is ideaal voor een familiedag of personeelsfeest. Door de mobiliteit van het schietarrangement kunnen wij bij u op locatie komen of een geschikte locatie bij u in de buurt. Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten en schieten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood!

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bootcamp

Bootcamp game

De activiteit bootcamp game is een leuke sportieve activiteit voor tijdens een vriendenweekend of teamuitje. Door de mobiliteit van de activiteit bootcamp game is het op uw gewenste locatie te spelen met een ondergrond van zand of gras. Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger wat in Nederland zeer populair is geworden als sport training. Deze trainingsvorm hebben wij aangepast naar een zeer uitdagende spelvorm waarbij diverse krachtmetingen worden gedaan. De bootcamp game is een intensieve activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Tijdens deze activiteit komen we erachter wie er echt fit en sterk is!

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Zeskamp

Zeskamp

De activiteit zeskamp is de perfecte teambuilding activiteit voor tijdens een personeelsfeest of als sportief vriendenuitje of familiefeest. De zeskamp kan op uw eigen gewenste locatie plaatsvinden door de mobiliteit van het spel. Wie is een mannetje van alles? De zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis. De sleutel tot succes is bij de meeste onderdelen doormiddel van teamwork. Maar bovenal zal er veel plezier beleeft worden en veel gelachen.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Beachsports

Beachsports

De beachsports activiteiten zijn perfect voor een personeelsfeest of teamfeest. Door de mobiliteit van de activiteit beachsports is het op elke gewenste locatie te spelen. Wie zijn de beachboys of beachgirls van de groep? Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand zoals: beachvolleybal, beachsoccer, beachhandbal, voetvolley en ultimate frisbee. Met je sportteam, collega’s of vrienden is de activiteit beachsports fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Balsporten

Traditionele balsporten

De activiteit traditionele balsporten is fantastisch voor een sportief personeelsfeest, bedrijfsfeest of teamfeest. De activiteit traditionele balsporten kan door de mobiliteit van de activiteit op elke gewenste eigen locatie gespeeld worden. Wie zijn de alles kunnende balsporters van het team? Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op (kunst)grasvelden of in een gymzaal afhankelijk van welke sport zoals: voetbal, volleybal, handbal en rugby. Met sportteams, collega’s of vrienden is de activiteit traditionele balsporten fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Discgolf

Discgolf

De activiteit discgolf is een uitermate geschikte activiteit voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest of familiefeest en voor groepen van jong tot oud. Discgolf kan op uw eigen gewenste locatie plaatsvinden of in een park, bos, strand of buitenterrein bij u in de buurt. Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken. Als een hole is afgelegd, mag je naar de volgende hole totdat alle holes voltooid zijn.

€ 23,99 p.p.
incl. BTW