Ik hou van Holland

Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Jongens tegen de meisjes

Onze spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Pubquiz

Onze pubquiz is de ideale activiteit voor een bedrijfsfeest, personeels- en teamfeest bestaande uit kleine en hele grote groepen. Met onze mobiele pubquiz kunnen we met deze activiteit bij u op locatie komen of bij een zaal/kroeg bij u om de hoek.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Party Bingo

De traditionele bingo was vroeger meer iets voor de oudere doelgroep maar tegenwoordig is het ook super populair onder de jongeren en jong volwassenen. Dit is dus de perfecte activiteit voor bijvoorbeeld je personeelsfeest of bedrijfsfeest.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

City Game: Sherlock Holmes

Het spel City Games is de perfecte teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsfeest, personeelsfeest maar ook met een familiedag. De stad is in rep en roer als de politie op een plaats delict komt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten?
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Wie is de saboteur?

De groep(en) krijgt meerdere tablets mee waarop alles wordt gecommuniceerd die in contact staat met de activiteitenbegeleider. Deze groepen zullen door de aanwijzingen op de tablet ook weer opgedeeld worden in kleinere groepen om de opdracht zo goed en zo snel mogelijk te kunnen voltooien.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

City Game: Hunted

Het spel City Games is de perfecte teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsfeest, personeelsfeest maar ook met een familiedag. Er is paniek in de gevangenis! Het is een aantal criminelen namelijk gelukt te ontsnappen.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

City Game: The Escape Game

Het spel City Games is de perfecte teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsfeest, personeelsfeest maar ook met een familiedag. Een video vol ruis start op en een vervormde stem spreekt je toe. “I want to play a game” zegt de stem.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bubbelvoetbal

Bumperbal is een fantastische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Crazy 88

Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten en een telefoon mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooid dienen te worden. Afgeleid van het TV-programma Crazy 88.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger wat in Nederland zeer populair is geworden als sport training.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Schietarrangement

Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten en schieten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijp-, handboog- en kruisboogschieten!
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Zeskamp

Wie is een mannetje van alles? De zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Beachsports

Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand zoals: beachvolleybal, beachsoccer, beachhandbal, voetvolley en ultimate frisbee.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW