Ik hou van Holland

Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Jongens tegen de meisjes

Onze spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Pubquiz

Onze pubquiz is de ideale activiteit voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest en teamfeest bestaande uit kleine en hele grote groepen. Met onze mobiele pubquiz kunnen we met deze activiteit bij u op locatie komen of bij een zaal of kroeg bij u om de hoek.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

City Games

De activiteit city game kan met kleine en grote groepen gespeeld worden op elke gewenste locatie zoals een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt! Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij het spel city games heb je de keuze uit verschillende interactieve real life spellen
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Wie is de saboteur?

De groep(en) krijgt meerdere tablets mee waarop alles wordt gecommuniceerd die in contact staat met de activiteitenbegeleider. Deze groepen zullen door de aanwijzingen op de tablet ook weer opgedeeld worden in kleinere groepen om de opdracht zo goed en zo snel mogelijk te kunnen voltooien.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Crazy 88

Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten en een telefoon mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooid dienen te worden. Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma Crazy 88 op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker een goede aanrader.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bubbelvoetbal

Bumperbal is een fantastische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Schietarrangement

Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten en schieten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijp-, handboog- en kruisboogschieten!
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger wat in Nederland zeer populair is geworden als sport training.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Zeskamp

Wie is een mannetje van alles? De zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Beachsports

Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand zoals: beachvolleybal, beachsoccer, beachhandbal, voetvolley en ultimate frisbee.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Traditionele balsporten

Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op (kunst)grasvelden of gymzaal afhankelijk van welke sport zoals: voetbal, volleybal, handbal en rugby.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW

Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW