Wat is de Pubquiz?

Onze pubquiz is de ideale activiteit voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest en teamfeest bestaande uit kleine en hele grote groepen. Met onze mobiele pubquiz kunnen we met deze activiteit bij u op locatie komen of bij een zaal of kroeg bij u om de hoek. Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? De pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden. Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging door de verschillende onderwerpen die aan bod komen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven of je hoort een zogenoemde oja of ik kan er net niet opkomen, ligt op het puntje van mijn tong!

Hoe werkt de Pubquiz?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende gelijke teams. De quiz bestaat 7 rondes met onder andere algemene vragen, muziekronde, fotoronde, waar of niet waar, rekenronde en soundtracks series. Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van antwoordformulieren per team ondersteund door een groot scherm met de vragen, muziek en aankleding in bruin café stijl. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen of buiten in een tent te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 6 x 6 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Aankleding pubquiz
 • Statafels
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Marya Thiessen
  Alles top geregeld!
  Marya Thiessen
 • Maritza Hoven
  Moeilijke vragen maar uitdagend
  Maritza Hoven
 • John Kuiper
  Super gave avond gehad
  John Kuiper