Allround topper (parttime)

BRES zoekt enthousiaste jongens/ meiden die weten van aanpoten om ons team te versterken. Samen met de andere toppers zal je helpen bij het op- en afbouwen van materialen op locatie en/ of ondersteunen bij de uitvoering van activiteiten/ evenementen. Daarnaast zorgen jullie ervoor dat alle materialen weer schoon en netjes gemaakt worden en op de juiste plek in het magazijn belanden.

Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je inschrijven op werk. De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag of in de avond op vrijdag, zaterdag of zondag.

Denk jij dat je die topper bent? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@bresactiviteiten.nl zodat we contact met je op kunnen nemen of bel ons via 050-7440505 zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.

Quizmaster/ sport- en spelbegeleider (parttime)

BRES zoekt een Quizmaster/ sport en spelbegeleider om ons dynamische team te versterken. Ben jij een podiumdier, gangmaker, kun je mensen motiveren en op sleeptouw meenemen, je enthousiasme overbrengen en mensen aan het lachen maken maar tegelijkertijd ook grenzen stellen zodat het voor iedereen gezellig blijft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Alleen of met ondersteuning van een collega ga je op pad voor de op- en afbouw en uitvoering van de recreatieve activiteit. De recreatieve activiteiten lopen uiteen van quizen en spelshows presenteren tot het begeleiden van interactieve en outdoor activiteiten.

Afhankelijk van je beschikbaarheid kun je inschrijven op werk. De werkzaamheden zijn voornamelijk overdag en in de avond op vrijdag, zaterdag of zondag en je dient te beschikken over een B rijbewijs.

Denk je dat jij de juiste persoon bent voor deze job? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@bresactiviteiten.nl zodat we contact met je op kunnen nemen of bel ons via 050-7440505 zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.