Wat is Bubbelvoetbal?

De activiteit bubbelvoetbal, bumper voetbal of bubbelbal is een hilarisch spel voor een actief vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamfeest of actief personeelsuitje. Met de activiteit bubbelvoetbal kunnen we bij u langskomen op elke gewenste locatie met een gras- of zand ondergrond. Voetballen in rugby stijl! Bumperbal is een fantastische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de toeschouwer is het één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit voetbal spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

Hoe werkt Bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal hanteert de standaard voetbalregels met een aantal uitzonderingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spel 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld zonder keeper. Bij grote groepen kan bubbelvoetbal ook in toernooi vorm worden gespeeld. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding wat eventueel vies mag worden of kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op zowel gras en zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 20 x 30 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Maartje van Steen

  Fantastische activiteit.
  Maartje van Steen
 • Matthijs Vrielink

  Geniale activiteit, moet je gedaan hebben.
  Matthijs Vrielink
 • Sabi Vink

  We hebben een erg leuke middag gehad met de meiden, het was wel een zware activiteit mede doordat we in het zand speelden.
  Sabi Vink
 • Michel Schoorlemmer

  Fantastische middag gehad met het voetbalteam. Absoluut een aanrader!!!
  Michel Schoorlemmer