Wat is Bubbelvoetbal?

Voetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare voetbal bubbel waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit voetbal spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

Hoe werkt Bubbelvoetbal?

Bubbelvoetbal, ook wel bumper voetbal genoemd hanteert de standaard voetbalregels met een aantal uitzonderingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spel 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan bubbelvoetbal ook in toernooi vorm worden gespeeld. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding wat eventueel vies mag worden of kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen. Bij deze activiteit heeft u ook de mogelijkheid om overalls bij te boeken die u over uw kleding kunt dragen.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op zowel gras en zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 20 x 30 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 16 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 27,99 p.p.
incl. BTW t/m 16 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Maartje van Steen

  Fantastische activiteit.
  Maartje van Steen
 • Matthijs Vrielink

  Geniale activiteit, moet je gedaan hebben.
  Matthijs Vrielink
 • Sabi Vink

  We hebben een erg leuke middag gehad met de meiden, het was wel een zware activiteit mede doordat we in het zand speelden.
  Sabi Vink
 • Michel Schoorlemmer

  Fantastische middag gehad met het voetbalteam. Absoluut een aanrader!!!
  Michel Schoorlemmer