Over BRES Activiteiten

Missie van BRES activiteiten

Onze missie is om u een onvergetelijke middag/avond te laten ervaren, waarbij u niets hoeft te regelen. Wij nemen naar uw wensen alles uit handen zodat u tijdens het feest of activiteit kan ontsnappen uit de drukte van het leven en kan gaan genieten. Het is voor ons dan ook pas geslaagd wanneer u tevreden bent en anderen vertelt over hoe fantastisch u het heeft gehad bij BRES activiteiten.

Wat kunnen wij bieden?

Door middel van onze vaste en betrouwbare partners staan wij altijd voor u klaar om een feest of activiteit voor jullie te organiseren van 10 tot maximaal 1000 mensen.

Doel van BRES activiteiten

Stil zitten betekent vastroesten! Wij willen ons blijven innoveren en meegaan met de laatste trends. Dit kan met activiteiten die iedereen kent maar ook houden wij de nieuwste rages in de gaten zodat we een ieder ook op basis van de nieuwste trends kunnen vermaken.

Wie zijn wij

BRES activiteiten is een jong en dynamisch bedrijf dat meegaat met de laatste ontwikkelingen van deze tijd! Wij hebben de drive en ambitie om onze klanten elke keer opnieuw een onvergetelijke ervaring te bieden. Jarenlang heeft de eigenaar werkzaamheden verricht voor grote opdrachtgevers zoals FC Groningen, Rabobank en Univé, waarbij het organiseren van (sport)activiteiten en evenementen de dagelijkse bezigheid was. De wereld waarin BRES activiteiten zich nu begeeft, is dus zeker niet nieuw! Met deze ervaring proberen wij onze klanten een fantastische belevenis te bieden. Wij houden ons voornamelijk bezig met het aanbieden en organiseren van bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, activiteiten en evenementen op locatie. Wij proberen onze passie en plezier waarmee het bedrijf wordt gerund over te brengen aan onze klanten. Dit lijkt ons de perfecte formule.

Jur Maatman