Wat is Ik hou van Holland?

Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden. De spelshow ik hou van Holland is mobiel waardoor we met deze activiteit gewoon bij u op locatie kunnen komen of bij een gelegenheid bij u in de buurt. Het televisieprogramma Ik hou van Holland gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende interactieve onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij het spel ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning vaak om te snijden.

Hoe werkt Ik hou van Holland?

De deelnemers worden verdeeld over gelijke teams. Het spel bestaat uit 5 verschillende rondes met diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten. De vragen bij ik hou van Holland kunnen gaan over: sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Bij dit spel wordt er ook gebruik gemaakt van Hollandse aankleding, een ik hou van Holland rad en buzzers om alles eerlijk te kunnen laten verlopen. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Oranje of “Hollandse” kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen of buiten in een tent te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 6 x 6 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Aankleding ik hou van Holland
 • Statafels
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Gaby van Dam

  Leuke ronden, mooie aankleding. Ik vond de vragen wel moeilijk.
  Gaby van Dam
 • Dorien Smulders

  Mede door de quizmasters een fantastische avond gehad.
  Dorien Smulders
 • Dorian Scheen

  Top geregeld. Tot volgend jaar!
  Dorian Scheen