Wat is Discgolf?

De activiteit discgolf is een uitermate geschikte activiteit voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest of familiefeest en voor groepen van jong tot oud. Discgolf kan op uw eigen gewenste locatie plaatsvinden of in een park, bos, strand of buitenterrein bij u in de buurt. Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken. Als een hole is afgelegd, mag je naar de volgende hole totdat alle holes voltooid zijn.

Hoe werkt Discgolf?

Bij discgolf speel je in minimaal twee teams tegen elkaar. Je probeert de frisbee in zo min mogelijk worpen in de basket te krijgen. Bij grote groepen aan deelnemers kan er op verschillende holes gestart worden en kan het aantal holes uitgebreid worden. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?Locatie

De activiteit is op elke buitenlocatie te spelen met ieder type ondergrond op een ruime afstand van huizen en auto’s. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient, ervan uitgaande 8 holes te gebruiken een lengte te hebben van 300 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Rutger Hofstede

  Fantastisch geregeld en top begeleiding
  Rutger Hofstede
 • Liza Bosch

  Gezellig en leuke activiteit gehad met het team.
  Liza Bosch
 • Liza Bosch

  Gezellig en leuke activiteit gehad met het team.
  Liza Bosch
 • Dries Kramer

  Genoten van het spel met mijn collega’s. Complimenten voor de organisatie.
  Dries Kramer