Wat is Wie is de saboteur?

Het spel wie is de saboteur is een leuke activiteit voor een vriendenuitje, personeelsfeest en familiedag. De activiteit wie is de saboteur kan op elke gewenste locatie in een stad, dorp of park naar keuze gespeeld worden. Wie kan het beste saboteren van de groep? Het programma zoals je deze misschien wel kent van televisie kun je nu zelf spelen! Het spel bestaat uit diverse opdrachten die je als groep zo goed mogelijk moet uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar er is een saboteur. De saboteur probeert zo onopvallend mogelijk zoveel mogelijk te saboteren zodat de groep zo min mogelijk geld verdiend. Raad jij wie de saboteur is?

Hoe werkt Wie is de saboteur?

De groep(en) krijgt meerdere tablets mee waarop alles wordt gecommuniceerd die in contact staat met de activiteitenbegeleider. Deze groepen zullen door de aanwijzingen op de tablet ook weer opgedeeld worden in kleinere groepen om de opdracht zo goed en zo snel mogelijk te kunnen voltooien. Zowel de opdrachten als de stemronden na elke opdracht worden gespeeld op de tablet. Samen met je groep ga je de straat op om het spel te spelen en natuurlijk met als doel om te winnen. Er komen verschillende opdrachten aan bod zoals: raadsels oplossen, diamanten verzamelen en juwelen verzamelen aan de hand van het opmaken van getallenreeksen. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

Dit spel kan op elk willekeurige locatie in een stad, dorp of park gespeeld worden in Nederland.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Tablets
 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Lindy Hageman
  Goede organisatie, leuk spel, helemaal top!
  Lindy Hageman
 • Thijs Overmars
  Pittig spel om te spelen maar wel heel leuk
  Thijs Overmars
 • Mark Rensen
  Fantastische middag gehad!
  Mark Rensen