Wat is Party Bingo?

De traditionele bingo was vroeger meer iets voor de oudere doelgroep maar tegenwoordig is het ook super populair onder de jongeren en jong volwassenen. Dit is dus de perfecte activiteit voor bijvoorbeeld je personeelsfeest of bedrijfsfeest. Om alles net nog even wat meer jeu te geven hebben wij er nog een vleugje feest aan toegevoegd wat het tot een Party Bingo maakt. Het stukje feest zorgt voor lekkere feestmuziek die gedraaid wordt tijdens de bingo en een bingomaster zal de groep op stelten zetten. Er zullen verschillende rondes gespeeld worden met getallen en muziek.

Hoe werkt Party Bingo?

Alle deelnemers krijgen een bingo kaart waarop ze de getallen kunnen afstrepen. De bingo bestaat uit meerdere rondes met getallen en muziek waarbij er wordt gespeeld voor 2 volle horizontale rijen en een volle kaart. Uiteindelijk zullen er 3 sessies gespeeld worden met een pauze tussen elke sessie. Dit alles wordt ondersteund met een scherm en aankleding om de Party Bingo helemaal compleet te maken. De 6 kleinere prijzen en 3 hoofdprijzen dienen zelf aangeschaft en geregeld te worden en kunnen passend gemaakt worden aan de hand van je beschikbare budget. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Feest- of carnavalskleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen of buiten in een tent te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 6 x 6 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

  • Aankleding bingo
  • Statafels
  • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte

buy twitter accounts
betoffice
betoffice