Wat is Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode, afkomstig uit het Amerikaanse leger, die wij hebben aangepast naar een leuke spelvorm, zodat het voor een ieder te spelen is. Bootcamp game is een fantastische activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Het haantje de voorste in de groep kan zich tijdens deze activiteit met bootcamp oefeningen volledig uitleven en bewijzen of voor eens en altijd zwijgen…

Hoe werkt Bootcamp game?

Bootcamp game bestaat uit diverse estafette vormen in combinatie met leuke krachtmetingen in spelvorm. Tijdens deze activiteit zal er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen als autobanden, touwen en gewichten in combinatie met wat de omgeving te bieden heeft. Het wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie de activiteit optimaal kunnen beleven.

Kledingadvies

Sportkleding en sportschoenen.
Bij deze activiteit heeft u de mogelijkheid om overalls bij te boeken.

Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en op elke buitenlocatie met ieder type ondergrond te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 10 x 15 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Event Shelter
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Stefan Krone

  Compleet afgemat maar super lijp
  Stefan Krone
 • Matthijs Brood

  GREAT! Dagen spierpijn gehad
  Matthijs Brood
 • Thies van Dijk

  Zwaar maar leuk
  Thies van Dijk