City Game: Sherlock Holmes


Wat is City Game: Sherlock Holmes?

Het spel City Games is de perfecte teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsfeest, personeelsfeest maar ook met een familiedag. De stad is in rep en roer als de politie op een plaats delict komt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen! Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Speur door de stad naar aanwijzingen over het moordwapen. Win het vertrouwen van getuigen om achter waardevolle informatie te komen en leg al je ingevingen direct vast op de gevoelige plaat of je loopt het risico dat een andere detective met de eer gaat strijken. Vind de aanwijzingen en getuigen die verspreid zijn over de stad. Via een tablet kan je in real-time elke beweging van je tegenstanders volgen. Zijn ze in de buurt, dan kun je via een tablet ze proberen af te luisteren om zo een aanwijzing van ze te ontfutselen. Zo strijd je om degene te zijn die als eerste alle aanwijzingen juist heeft. Weet je de voornaam of achternaam van de moordenaar, of weet je welk wapen hij heeft gebruikt? Ga dan zo snel mogelijk naar een van de virtuele politiebureaus op de kaart. Degene die als eerste één van de eigenschappen van de moordenaar juist heeft, krijgt extra bonuspunten!

Hoe werkt City Game: Sherlock Holmes?

De activiteit city game kan met kleine en grote groepen gespeeld worden op elke gewenste locatie zoals een stad, dorp of park naar keuze bij u in de buurt! De deelnemers worden verdeeld over diverse teams. Samen met je team en een tablet ga je de straat op en de strijd met elkaar aan. Alles wordt gecommuniceerd via de tablet van opdrachten tot vragen tot de route. Strategie en samenwerking zijn hierbij cruciaal om het spel te kunnen winnen. Het speelveld wordt uitgezet in een gebied waarbij gemiddeld 5 KM gelopen wordt. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

Dit spel kan op elk willekeurige locatie in een stad, dorp of park gespeeld worden in Nederland.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Tablets
 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Loes Kieftenbeld

  We hebben een erg leuk spel gespeeld. Het niveau van de vragen was “lekker pittig”.
  Loes Kieftenbeld
 • Lies Wilde

  Fantastisch spel, bedankt BRES. Alleen jammer van het weer maar dat mocht de pret niet drukken!
  Lies Wilde
 • Joop Thijssen

  Echt een leuk spel om te spelen met de familie!
  Joop Thijssen
 • Demy Nijboer

  We hebben een erg tof spel gespeeld. De begeleiding was behulpzaam en enthousiast.
  Demy Nijboer

buy twitter accounts
betoffice
betoffice