Wat is Bootcamp game?

De activiteit bootcamp game is een leuke sportieve activiteit voor tijdens een vriendenweekend of teamuitje. Door de mobiliteit van de activiteit bootcamp game is het op uw gewenste locatie te spelen met een ondergrond van zand of gras. Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger wat in Nederland zeer populair is geworden als sport training. Deze trainingsvorm hebben wij aangepast naar een zeer uitdagende spelvorm waarbij diverse krachtmetingen worden gedaan. De bootcamp game is een intensieve activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Tijdens deze activiteit komen we erachter wie er echt fit en sterk is!

Hoe werkt Bootcamp game?

De bootcamp game bestaat uit diverse krachtmetingen in spelvorm. Afhankelijk van de grote van de groep wordt dit gedaan in teams, partners of als individu. Tijdens deze activiteit zal er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen zoals: autobanden, trekker banden, kettlebells, boomstammen, sandbags, stones en nog veel meer. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding wat eventueel vies mag worden.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is op elke buitenlocatie met als ondergrond gras of zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 30 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Stefan Krone

  Compleet afgemat maar super lijp
  Stefan Krone
 • Matthijs Brood

  GREAT! Dagen spierpijn gehad
  Matthijs Brood
 • Thies van Dijk

  Zwaar maar leuk
  Thies van Dijk