Wat is Bootcamp game?

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode afkomstig uit het Amerikaanse leger. Deze hebben wij aangepast naar een spelvorm die voor iedereen te spelen is. Bootcamp game is een intensieve activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Tijdens deze activiteit komen we erachter wie er echt fit is!

Hoe werkt Bootcamp game?

Bootcamp game bestaat uit diverse estafette vormen in combinatie met leuke krachtmetingen in spelvorm. Tijdens deze activiteit zal er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen als: autobanden, trekker banden, kettlebells, boomstammen, sandbags, stones en nog veel meer. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportkleding wat eventueel vies mag worden. Bij deze activiteit heeft u de mogelijkheid om overalls bij te boeken.

Locatie

De activiteit is op elke buitenlocatie met als ondergrond gras of zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 30 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaar(s)
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

75 - 90 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 19,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 p.p. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Stefan Krone

  Compleet afgemat maar super lijp
  Stefan Krone
 • Matthijs Brood

  GREAT! Dagen spierpijn gehad
  Matthijs Brood
 • Thies van Dijk

  Zwaar maar leuk
  Thies van Dijk