Wat is Zeskamp?

De activiteit zeskamp is de perfecte teambuilding activiteit voor tijdens een personeelsfeest of als sportief vriendenuitje of familiefeest. De zeskamp kan op uw eigen gewenste locatie plaatsvinden door de mobiliteit van het spel. Wie is een mannetje van alles? De zeskamp is een activiteit waarbij er voor verschillende leeftijden diverse samenstellingen van onderdelen zijn gemaakt. Hierdoor is een zeskamp voor iedere leeftijdsgroep een fantastische ervaring en belevenis. De sleutel tot succes is bij de meeste onderdelen doormiddel van teamwork. Maar bovenal zal er veel plezier beleeft worden en veel gelachen.

Hoe werkt Zeskamp?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams en vervolgens verdeeld over de onderdelen afhankelijk van de grote van de groep. Hierbij wordt er in twee teams tegen elkaar gestreden of in meerdere teams op basis van tijd en score. De onderdelen lopen uiteen van zaklopen tot galjoenrace en van wereldballen tot de wandelende A. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Sportieve kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op gras of zand te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 30 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Jacqualine Rensen

  Doordat deze zeskamp bestond uit zulke leuke en uitdagende activiteiten en we tegen elkaar aan het strijden waren werd iedereen mega fanatiek, super!
  Jacqualine Rensen
 • Liesbeth van straten

  De zeskamp bestond uit erg veel leuke activiteiten die bij hebben gedraagt aan de gezelligheid met onze familie.
  Liesbeth van straten