Wat is het Schietarrangement?

Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood.

Hoe werkt het Schietarrangement?

Er worden meerdere rondes gespeeld waarbij per ronde de scores van het blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten wordt bijgehouden. Hier komt uiteindelijk een winnaar uit die zich de kampioen mag noemen! Bij grote groepen wordt er gespeeld in een toernooi vorm. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Locatie

Dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 8 x 15 meter

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten
(langer mogelijk)

Aantal personen

vanaf 10 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 19,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 14,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.


Recensies BRES Activiteiten

 • Nady Mijerink
  Leuke begeleiding en was top geregeld!
  Nady Mijerink
 • Joy Schoorlemmer
  Leuke afwisseling van schietmogelijkheden
  Joy Schoorlemmer
 • Sasha Thies
  Dank voor de leuke middag!
  Sasha Thies