Wat is het Schietarrangement?

De activiteit schietarrangement is ideaal voor een familiedag of personeelsfeest. Door de mobiliteit van het schietarrangement kunnen wij bij u op locatie komen of een geschikte locatie bij u in de buurt. Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten en schieten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood!

Hoe werkt het Schietarrangement?

Er worden meerdere rondes gespeeld waarbij per ronde de scores op verschillende afstanden van het blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten worden bijgehouden. Hier komt uiteindelijk een winnaar uit die zich de kampioen mag noemen! Bij grote groepen wordt er gespeeld in een toernooi vorm. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding en schoenen waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

Dit spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden op ieder type ondergrond op een ruime afstand van huizen en auto’s. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient een minimale grootte te hebben van 6 bij 35 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Nady Mijerink
  Leuke begeleiding en was top geregeld!
  Nady Mijerink
 • Joy Schoorlemmer
  Leuke afwisseling van schietmogelijkheden
  Joy Schoorlemmer
 • Sasha Thies
  Dank voor de leuke middag!
  Sasha Thies

buy twitter accounts
betoffice
betoffice