Wat is Jongens tegen de meisjes?

Onze spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud. Door de mobiliteit van de spelshow jongens tegen de meisjes kunnen wij met deze activiteit bij u langskomen op locatie of op een locatie bij u in de buurt. Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de Jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel bestaande uit vragen die gekoppeld zijn aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht en gemeten. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw of jongens en meisjes eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Hoe werkt Jongens tegen de meisjes?

Het aantal spelers die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende gelijke teams bestaande uit alleen mannen of alleen vrouwen die het tegen elkaar op gaan nemen. De spelshow bestaat uit 5 verschillende rondes met vragen die gekoppeld zijn aan opdrachten zoals bijvoorbeeld het letterpakkenspel of de schattingsronde. De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en de mannen met een vrouwenbril naar de vrouwen. Tijdens de show wordt er onder andere gebruik gemaakt van muziekondersteuning en buzzers om het eerlijk te kunnen laten verlopen. Ook zal het aan de aankleding in de kleuren roze en blauw niet ontbreken. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Mannen in blauwe en vrouwen in roze kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen of buiten in een tent te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 6 x 6 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Aankleding jongens tegen de meisjes
 • Statafels
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • Thomas Janssen

  Netjes verzorgde avond gehad
  Thomas Janssen
 • Mandy Voerman

  Meisjes zijn toch beter dan de mannen. Blijkt wel weer!
  Mandy Voerman
 • Erik Thijssen

  Toffe avond gehad. Merci!
  Erik Thijssen