Wat is Traditionele balsporten?

De activiteit traditionele balsporten is fantastisch voor een sportief personeelsfeest, bedrijfsfeest of teamfeest. De activiteit traditionele balsporten kan door de mobiliteit van de activiteit op elke gewenste eigen locatie gespeeld worden. Wie zijn de alles kunnende balsporters van het team? Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op (kunst)grasvelden of in een gymzaal afhankelijk van welke sport zoals: voetbal, volleybal, handbal en rugby. Met sportteams, collega’s of vrienden is de activiteit traditionele balsporten fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.

Hoe werkt Traditionele balsporten?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in toernooi vorm gespeeld worden. Ook is het mogelijk om verschillende traditionele balsporten te combineren met elkaar. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd afhankelijk van de grote van de groepen. Alles wordt begeleid door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Mogelijke sporten

 • Voetbal
 • Volleybal
 • Handbal
 • Rugby

Kledingadvies

Sport kleding en sportschoenen

Deze activiteit in combinatie met eten en drinken?


Locatie

De activiteit is binnen in een gymzaal en buiten op (kunst)gras afhankelijk van het type spel te spelen. Het speelveld afhankelijk van het aantal deelnemers dient minimaal een oppervlakte te hebben van 30 x 20 meter.

* Te spelen op een eigen locatie of klik hier voor de mogelijke locaties bij één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland.

* Kiest u voor één van onze locaties en wenst u daar horeca bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de desbetreffende horecagelegenheid.

Standaard inbegrepen

 • Partytent
 • Biertafel + banken
 • Music box
 • Een prijs voor de winnaars
 • Activiteitenbegeleider

Duur activiteit

90 - 120 minuten

Aantal personen

vanaf 15 personen

Minimale leeftijd

16 jaar

Tarieven

€ 23,99 p.p.
incl. BTW t/m 20 personen
Elke persoon extra
€ 19,99 p.p. incl. BTW.

Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.
transport-rk2

Reiskosten

€ 0,89 per/KM
heen en terug
vanaf Raalte


Recensies BRES Activiteiten

 • John Thijssen

  Leuk voetbaltoernooi gehad, eten en drinken was zeer lekker en goed geregeld.
  John Thijssen
 • Hans van Beek

  Top dag gehad, tot over een paar weken!
  Hans van Beek

buy twitter accounts
betoffice
betoffice