Personeelsfeest op uw eigen bedrijfslocatie

Waarom een personeelsfeest?
20 april 2018
Waarom een personeelsfeest?
20 april 2018

Personeelsfeest op uw eigen bedrijfslocatie

personeelsfeest

Personeelsfeest-op-locatieWij hebben splinternieuwe arrangementen op maat gemaakt. Deze arrangementen zijn speciaal gericht op een personeelsfeest voor bij u op uw bedrijfslocatie. Dit scheelt in veel gevallen flink in de kosten en is minstens zo leuk! Vanaf 10 tot 1000 personen kunnen wij uw personeelsfeest realiseren en faciliteren op uw eigen locatie.

Personeelsfeest arrangementen

Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Hierbij kunt u kiezen uit een activiteit of meerdere activiteiten met daarbij de optie voor een bbq of buffet en/of drinken. De keuze aan activiteiten en horeca mogelijkheden voor een personeelsfeest is reuze maar gelijkertijd ook beperkt. Door de vooraf door ons opgestelde arrangementen aan u voor te stellen houden wij het simpel maar is het gegarandeerd goed. De prijzen variëren afhankelijk van de behoeften. Echter kunt u vanaf €9,99 p.p. met je team of bedrijf al een super leuk personeelsfeest hebben. Hierdoor kunt u misschien wel 2 keer in het jaar een leuke feestje vieren in plaats van 1 keer per jaar. Wanneer u kiest voor één van onze arrangementen voor een personeelsfeest op uw eigen locatie kan een kantine, bedrijfshal of parkeerplaats al volstaan. Wij toveren de ruimte dan vervolgens om tot een plek waar een mooi feestje gevierd kan worden.

Personeelsfeest activiteiten

Wij hebben activiteiten voor jong en oud voor zowel binnen als buiten. Al deze activiteiten kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Midden in de stad of ergens afgelegen op het industrieterrein is voor ons geen enkel probleem. Onze activiteiten kunnen bijna overal gespeeld worden! Wij hebben zowel sportieve activiteiten als activiteiten voor de iets mindere sportievelingen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Denk hierbij aan een spelshow Ik hou van Holland waarbij je leuke interactieve ronden hebt tot een sporttoernooi buiten of gaat lasergamen binnen in het kantoorpand. Ook kunt u kiezen uit een combinatie van activiteiten waarop mensen zich kunnen inschrijven zodat de opkomst optimaal is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *