Personeelsfeest

Bezig met het organiseren van een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een leuke activiteit voor teambuilding? Zoek niet verder, want BRES activiteiten heeft speciaal voor u hieronder bijpassende activiteiten geselecteerd die te spelen zijn voor zowel kleine als grote groepen. Deze activiteiten komen wij persoonlijk op uw eigen locatie uitvoeren! Geen eigen locatie? Geen probleem! Dan komt u toch gewoon naar één van onze horecagelegenheden in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Flevoland.

City Games

Wie is de spelletjes magnaat van de groep? City games is een fantastisch spel om te spelen ook al houd je niet van bord of computer spelen. Hierbij is strategie en samenwerking een must om het spel te kunnen winnen. Met de verschillende soorten spelen speel je in real life het spel buiten op straat. Dit spel is geschikt voor jong en oud. Voor diverse leeftijden zijn er verschillende spelen beschikbaar.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Bubbelvoetbal

Voetballen in rugby stijl! Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit voor zowel de voetballer als de niet voetballer. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de kijker is het hierbij één en al plezier. De hilarische momenten die bij dit spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.
€ 27,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbeeën. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken.
€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Blob jump

Blob jump, durf jij het aan? Een brug, water, een groot kussen en een aantal vrienden zijn de ingrediënten voor een spectaculaire dag. Vanaf maximaal 5 meter hoogte spring je met één of twee personen op het kussen, waarna de persoon op het uiteinde van het kussen meters de lucht in geschoten wordt om te eindigen met een frisse duik. Blob jump, een ervaring die je niet wil missen!
€ 23,99 p.p.
incl. BTW | bij 20 personen

Handboogtag

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en behendigheid? Handboogtag is een leuke variatie op het aloude trefbal / paintball. Doordat het geen verf achterlaat is het spel bijna overal te spelen. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Dit wordt voorkomen door maskers en speciaal gemaakte handbogen en “safe arrows”. Ook zullen er obstakels worden neergezet om het spel nog mooier te maken. Voor zowel jong als oud is dit een fantastische spel om te spelen en is een hoge hartslag van de spanning gegarandeerd. De gedachten van een strijd uit de oertijd met een modern tintje wordt hierbij gewaarborgd.
€ 29,99 p.p.
incl. BTW | bij 16 personen
 

Lasergamen

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en is ook nog eens behendig? Lasergamen is een fantastische activiteit waarbij het al oude legertje spelen uit je jeugd weer volledig naar boven komt. Echter kun je met deze activiteit alles eerlijk meten en uiteindelijk zien, wie en hoe vaak je iemand geraakt hebt. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Je manier van spelen bepaalt ook hoe vies je wordt maar ook of je in het lijstje van beste spelers terecht komt.
€ 39,99 p.p.
incl. BTW | bij 14 personen

Ik hou van Holland

Wie heeft de beste samengestelde groep bestaande uit kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis en behendigheid in je groepssamenstelling van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende ronden die gekoppeld zijn aan verschillende opdrachten is er een hoop diversiteit en kun je elk team lid met zijn of haar specifieke kwaliteiten nodig hebben. Echter gaat het bij het spel om het plezier, maar wanneer de laatste ronden naderen is de spanning vaak om te snijden.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Jongens tegen de meisjes

Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Chantal Jansen. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Beachsports

Wie zijn de beachboys van de groep? Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand. Met je sportteam of andere grote groepen bestaande uit verschillende leeftijden is de activiteit beachsports fantastisch om te spelen. Wanneer het weer het toe laat en de zon erbij begint te schijnen heb je een optimale activiteit om van te genieten. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen

Traditionele balsporten

Wie zijn de alles kunnende balsporters van het team? Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op grote speelvelden. Met je sportteam of andere grote groepen bestaande uit verschillende leeftijden is de activiteit traditionele balsporten fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen
 

Fistball

Wie kan het beste volleyballen met 1 hand? Fistball is een eeuwenoud spel afkomstig uit Duitsland wat in de vergetelheid is geraakt. Echter is het in bepaalde landen weer volledig in opkomst. Het spel heeft veel weg van volleybal alleen speel je met je vuist en mag de bal wel de grond raken. Veel mensen kennen het spel niet waardoor het extra leuk is om te spelen aangezien een ieder bij de basis van het spel begint en het niveau daardoor vaak gelijk is. Zoals de ervaringen laten blijken haalt dit spel de competitie drang bij een ieder naar boven.
€ 19,99 p.p.
incl. BTW | bij 10 personen